El perquè del nostre nom

Desmarcat es pronuncia desmârcat i no desmarcât, i en castellà significa 'desmárcate' i no 'desmarcado'. No és un nom a l'atzar, ni fruit d'una conversa. Es va triar entre més de 300 candidats després de diverses setmanes de brainstorming. Experiència que actualment apliquem a tots els nostres estudis de naming.

La nostra marxa comença en 2002, unint els objectius de persones amb experiència en importants agències de publicitat, estudis de disseny gràfic o equips de desenvolupament web. Durant tots aquests anys hem treballat per a empreses, comerços i institucions d'àmbit local, nacional i internacional. Clients de renom com Bisila Wines, projecte del que és imatge Bisila Bokokó (la directora de la Cambra de Comerç d'Espanya als Estats Units), Bioparc Valencia, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria o El Insitituto Cervantes (el segell de certificació SICELE és obra de desmarcat).

El nostre treball engloba disseny gràfic i publicitat coherent i efectiva, comprenent estratègies de comunicació, disseny d'anuncis i catàlegs, tanques publicitàries o altres mitjans de publicitat exterior, invitacions, papereries corporatives, pàgines web, señalética, packaging, rètols, vehicles, samarretes, CDs... Encara que si hi ha una especialitat que ens agrada destacar, és la que unix creació de nom i identitat corporativa, a través del disseny i aplicació de marques i logotips.

Assenyalar també que desmarcat no seria el que és, sense les persones que han anat formant part del nostre equip o els nostres col·laboradors habituals. Grans dissenyadors, publicistes o fotògrafs als quals volem mostrar especial gratitud, així com als nostres clients, alguns d'ells fidels des del principi.

Coneix el nostre equip de disseny (i pàdel)...